Login
or
Sign Up

Brendovi

Leo-Gres je generalni zastupnik vrhunskih italijanskih brendova kao što je FLORIM, kompanija koja važi za jednog od najboljih svjetskih proizvođača keramike.

FLORIM je italijanski proizvođač granitne keramike koji projektantima nudi sveobuhvatna rješenja za sve zahtjeve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini. Snaga Florim keramike leži u identitetu njegovih brendova: Cerim, Floor Gres, Rex, Casa Dolce Cas i Casamood. Iz ponude Leo-Gres salona izdvajamo proizvode još jednog, vrhunskog italijanskog brenda FLAMINIA koji svoje proizvode na velikom svjetskom tržištu nudi već više od 50 godina.

GESSI je kompanija koja proizvodi ljepotu uz vrhunski kvalitet. Broj jedan u proizvodnji baterija i slavina, GESSI proizvodi se nalaze u najekskluzivnijim hotelima, najboljim wellness i spa odmaralištima kao i na najskupljim jahtama.

Izdvajamo i preko 1000 originalnih Jacuzzi proizvoda tako da bez obzira da li razmišljate o hidromasažnoj kadi, bazenu u privatne ili komercijalne svrhe u Leo-Gres salonima možete pronaći najnovije Jacuzzi modele, ali i tehničku podršku i konsalting.

Doslijedni u ideji da tržištu ponude samo najbolje u Leo-Gres salonima posebno mjesto zauzimaju svjetski brendovi i lideri u proizvodnji kada i tuš kabina kao što je čuveni njemački proizvođač Bette.