Login
or
Sign Up

O nama

Bilo da gradite ili renovirate, budite kreativni u osmišljavanju svog životnog prostora, a Leo-Gres je tu da vam pomogne. Ponosan na svoje brendove koji garantuju vrhunski estetski doživljaj italijanskog dizajna, Leo-Gres nudi standardne, serijske linije, kao i ekskluzivan asortiman granitnih pločica i kupatilske opreme.​

U Leo-Gres salonima možete pronaći najbolji izbor  granitnih pločica različitih stilskih usmjerenja počev od klasičnog, preko modernog, minimalističkog pa do neizostavnog glamur stila i prirodnog izgleda koji dolazi u kombinaciji sa drugim materijalima.

Leo-Gres je generalni zastupnik vrhunskih italijanskih brendova u prvom redu  FLORIM, kompanije koja važi za jednog od najboljih svjetskih proizvođača keramike.

FLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, projektantima nudi sveobuhvatna rješenja za sve  zahtjeve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini. Snaga Florim keramike leži u identitetu njegovih brendova: Cerim, Floor Gres, Rex, Casa Dolce Casa, Casamood.

Osim proizvoda iz FLORIM grupacije, Leo-Gres sarađuje i sa brendom Flaminia, koji potpisuje keramiku jedinstvenog dizajna i inovativnosti, a vaš dodir sa vodom biće mnogo prijatniji uz baterije iz programa Gessi.

Hidromasažni program brenda Jacuzzi pomjera granice udobnosti u kupatilu kao i Stilla tuš kabine te izuzetne kade njemačkog proizvođača Bette.

Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnom timu koji je uvijek spreman da pomogne Leo-Gres je vrlo brzo zauzeo primarno mjesto kod kupaca i klijenata, naročito arhitekata koji cijene značaj vrhunskih proizvoda.

Svijet ekskluzivne italijanske keramike možete otkriti u Banjaluci, u ulici Branka Popovića 306. Samim ulaskom u ovaj svijet, biće vam jasno da je Leo-Gres mjesto koje odiše vrhunskim kvalitetom.

Posjetite nas u našim salonima:

Banja Luka – Branka Popovića 306