Login
or
Sign Up

Izdvajamo: Favoriti keramike Florimovih brendova za 2023. godinu

Iz Florimove grupacije brendova keramike su stigla mnogobrojna osvježenja. Nove kolekcije donosi nove teksture, jedinstven dizajn, kao i inspirativne ideje za uređenje vaših domova. Modeli iz posljednjih novih kolekcija, a koje su Florimovi brendovi pustili u javnost, čini se mogle bi obilježiti i 2023. godinu, jer su se već sada izdvojili favoriti, koji uveliko plijene svojom pažnjom. U nastavku izdvajamo.  

TUNDRA

Zvijezda ovogodišnjeg sajma u Milanu. Baš kao što i sam naziv brenda kaže – Creative design, svojom jedinstvenom teksturom je pobrala mnogobrojne simpatije kako običnih kupaca, tako i dizajnera enterijera. Potiče iz kolekcije Nature Mood i sve je izglednije da će biti jedan od omiljenih modela i u predstojećoj sezoni.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leo-Gres (@leogres)

 

GLACIER

Još jedan model keramike koji nam stiže iz kolekcije Nature Mood. Imitacija motiva iz prirode je očigledna u ovom modelu, koji dočarava bjelinu glečera s nježnim vrhovima svijetlo i tamnosive boje. Primjetno je da je novi model u kratkom roku bio izuzetno tražen za realizaciju projekata u kojim je glavni cilj postići usklađenost ambijenta sa namjenom za koju se koristi, a da pritom bude usklađen sa okruženjen u kojem je projekat smješten.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leo-Gres (@leogres)

 

RAINFOREST

Treća na listi, ali ništa manje važna u odnosu na dvije prethodne. Rainforest će vam dočarati doživljaj prašume koja odiše vegetacijom tropskih šuma, sa tankim smeđim venama koje podsjećaju na koru drveta.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leo-Gres (@leogres)

Naslijeđe prošlosti i najsavremeniji luksuz spajaju se u jednoj prestižnoj dimenziji, a ta dimenzija je svoj izraz našla u kolekciji Heritage Luxe. Upravo još traženih modela nam stiže baš iz kolekcije Heritage Luxe. Savremeni dizajn i prestižni luksuzni šarm ove kolekcije je iznjedrio prave dragulje, podižući prestižni dizajn novih modela keramike na jedan potpuno novi nivo.

HERITAGE EMERALD

Zaista, predivan model sa bogatim zelenim tonovima nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Raskošna zelena boja i dizajn su je učinili jednim od apsolutnih favorita.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leo-Gres (@leogres)

HERITAGE FLAME

Još jedan model keramike koji nam stiže iz kolekcije Heritage Luxe. Dizajn se sastoji od nježnosmeđih i kremastih nijansi, čime se postiže predivna dizajnerska kombinacija.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leo-Gres (@leogres)

HERITAGE AQUA

Heritage Aqua je iznenađujuće dizajnirana površina koja nastaje iz susreta kontrasnih nijansi tirkizne i bijele, ukrašene sofisticiranim narandžastim venama. Nešto drugačije i neobično, i u ovoj sezoni naročito traženo u redovima kupaca.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Leo-Gres (@leogres)

  Sve ove predivne modele keramike koje vidite na fotografijama možete pronaći u našem salonu u Banjoj Luci. Na raspolaganju smo na adresi Branka Popovića 306, a možete nas kontaktirati na brojeve telefona 065 262 531, 051 530 860. Leogres – vaš partner u dizajnu.    
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*