Login
or
Sign Up

Najčistija forma cementa, pretočena u pločice

Predivna, ni tamno ni svijetlo siva, boja cementnog praha nerijetko je izbor za boju zidova, laminata, kuhinje, ali i pločica. Neutralnost nijanse privlači mnoge dizajnere i arhitekte, pa je sve više popularan „beton look“. A da ga prenesete na kompletnu prostoriju, možete sa novom kolekcijom Florim „Industrial“ pločica.

Karakteristične su zbog široke palete boja, modularnih veličina, debljine i nesvakidašnjeg izgleda. „Industrial“ kolekcija porculanskih pločica uklopiće se u bilo koji arhitektonski, ali i dizajnerski stil. Paleta zemljanih i „cementnih“ boja daje im umjeren, elegantan, ali megalomanski izgled, a tekstura i reljefnost, autentičnost izlivenog betona ili cementnog praha.

Modelirane su u različitim dimezijama, ove pločice najbolje izgledaju u „Magnum Oversize“ varijanti, te u velikim prostorima. Zidovi obloženi dimenzijama 160 x 320 cm savršeno oponašaju izgled cementa i betona, a prostoru pružaju jednostavan i linearan izgled, te čaroliju luksuza. Dekorisani mozaički izgled ove kolekcije skladno se uklapa i u manje prostorije, a izbalansirana kompozicija geometrijskih oblika prostoru daje novu dimenziju. Ovi oblici dozvoliće potpunu slobodu vašem kreativnom „ja“. Namjenjene velikim prostorijama, ove pločice skladno će se uklopiti kako u enterijer, tako i u eksterijer. Otvorenost i grandioznost eksterijera dodatno će istaknuti njihov autentičan izgled. Da biste se uvjerili u grandiozan izgled „Industrial“ kolekcije, obavezno posjetite naše salone.    
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*