Login
or
Sign Up

Ovako izgleda ekskluzivni Showroom Florima, uvijek korak ispred svih ostalih, mjesto gdje se rađaju trendovi, mjesto vječne inspiracije… (Foto)

Nakon niza ograničenja krenuli smo ponovo sa grupama arhitekti po nove ideje, na mjesto nepresušne inspiracije i na put nezaboravnog druženja. Na mjesto koje je kolijevka dizajna, koje je nepresušan izvor novih ideja i gdje se rađaju najnoviji trendovi za uređenje enterijera – posjetili smo Florimov ekskluzivni Showroom u Italiji.

Elegancije u dizajnu nije manjkalo, baš kao ni našeg oduševljenja brojnim novitetima i vrhunskim modelima keramike koja je savršeno ukomponovana i još profesionalnije vizuelno prezentovana.

Atraktivni modeli keramike su plijenili našu pažnju, no to nije ništa novo, jer keramika Florimovih brendova uveliko zaokuplja pažnju svjetske javnosti što zbog vrhunskog kvaliteta, što zbog atraktivnosti prefinjenog i jedinstvenog, italijanskog dizajna.

U Showroom-u su, i više nego zasluženo, svoje mjesto pronašli modeli keramike poznatih italijanskih brendova, a ova kolijevka dizajna nas je nadahnula da se i kod nas izrode neke nove ideje za ambijentalno uređenje.

U nastavku možete pogledati fotografije iz prestižnog Florimovog Showroom-a, jer ko zna, možda upravo i vas podstakne da se izrode neke nove, lijepe ideje koje ćete iskoristiti da oplemenite vaš dom i da ga uredite u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

  Svi modele keramike sa fotografija su dostupni za narudžbe u našem salonu u Banjoj Luci. Nalazimo se na lokaciji Branka Popovića 306, u Banjoj Luci, u Dervišima pored Korta, a za sve dodatne informacije smo na raspolaganju putem brojeva telefona 065 262 531 i 051 530 860.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*