Login
or
Sign Up

Elena Salmistraro: Odlučnim koracima pokorava svjetsku dizajnersku scenu

Da li ste čuli za Elenu Salmistraro? A za Pradu, Gucci, Cedit? Jedina razlika između poslednja tri brenda je u vrsti dizajnerskh rješenja koja nude. Rang je isti. No, da se vratimo na početak. Ako dosad niste imali priliku da čujete o njoj, donosimo Vam sjajnu priču o dizajnerki iz Milana, Eleni Salmistraro. Dizajnirala je kolekcije za svjetski poznata imena brendova poput Marella-e, Driad-a, Natuzzi-a, Capellini-a i brojne druge. Ono što je poslednjih dana aktuelno, to je Sedmica dizajna u Milanu, na kojoj je Elena predstavila projekte za Cedit (grupacija Florim) i za Flamini-u.

Spire, Flaminia

Umivaonik je dizajnirala za brend Flaminia, a kolekcija nosi naziv Spire. Ispiraciju za dizajn je pronašla u spiralnom obliku, što je obilježilo neuobičajeni dizajn, sa kojim se ranije nismo imali priliku sresti. Ovo je kolekcija koju ćete u Banjaluci uskoro imati priliku da naručite u salonu Leogres.

Hotel Chimera

Projekat Hotel Chimera je još jedan novitet koji je svjetlo dana ugledao na Milan Design Week-u. Predstavlja nastavak dizajnerske kolekcije Chimera, brenda Cedit, koja je dekorativnog karaktera i namijenjena samo kao zidna dekoracija. Novi projekat je otišao korak dalje, pa tako keramika iz nove kolekcije svoju praktičnu upotrebu proširuje i na pod. O limited edition izdanju “Hotel Chimera” možete pogledati i na videu u nastavku:   Kolekcije brendova Cedit i Flaminia-e možete poručiti u našem salonu, a ako vas zanima više o Eleni, sve inovativne radove i dizajnerska rješenja koja je realizovala možete pogledati ovde.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*