Login
or
Sign Up
LeoGres semafor akcija 2023

Sniženje do 50%: Velika tradicionalna rasprodaja u Leo-Gres salonu keramike

Rođendan Leo-Gres salona u Banjoj Luci volimo proslaviti u velikom stilu, sa akcijom koju nikako ne želite da propustite. Svim našim kupcima tokom mjeseca marta nudimo do 50% popusta na odabrane modele keramike (i to mnogo njih!) iz naše ponude. Kompletnu akciju, koja je sada već postala tradicija kod nas, nazvali smo Semafor.

Zašto baš Semafor?

Jer ćete dolaskom u naš salon vidjeti crvene, žute i zelene oznake na sniženoj ponudi, a svaka boja nosi odgovarajući popust:
  • CRVENO: 50% sniženo
  • ŽUTO: 40% sniženo
  • ZELENO: 30% sniženo
Pored ovih velikih popusta, koje nećete često sresti u salonim keramike, u ovom periodu ćemo omogućiti i na ostatak ponude 10% popusta svim našim kupcima. Da, to uključuje i našu novu ponudu.

Šta sve možete pronaći u Leo-Gres salonu?

Leo-Gres je specijalizovan za prodaju granitne keramike, sa fokusom na poznati italijanski brend FLORIM. U našem asortimanu pronaći ćete raznoliku ponudu keramike vrhunskog kvaliteta, sada po super-povoljnoj cijeni. Od jednostavnih i klasičnih, preko modernih i efektnih, do veoma luksuznih primjera, sve to izloženo je u savremeno opremljenom salonu. Posjetite nas, razgledajte našu ponudu, a Leo-Gres tim će vam pružiti pomoć, savjete i prijedloge kako da odaberete savršenu keramiku za bilo koju namjenu.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*