Login
or
Sign Up

Swimlife™ – udobnost dizajnirana za izvanredan život

Swimlife™ SwimFit Swim Spas.

Sam naziv već mnogo toga otkriva o najnovijoj kolekciji kuće „Jacuzzi“. Ergonomskim dizajnom i inovativnim rješenjima, Jacuzzi® je udahnuo život jedinstvenom spoju fitness i spa iskustva. Iskustva koje možete proživjeti i doživjeti svakog dana.

SwimFit 14 Swim Spa

Dimenzije (cm) – 442 x 237 x 134 Relaksacija ili rekreacija? A zašto ne oboje? Zahvaljujući ergonomskom protivkliznom podu, u SwimFit 14 SwimSpa bazenu možete da izvodite niz fitness vježbi koje će vam pomoći da ostanete u dobroj formi i održite fizičku spremnost tokom cijele godine. A za revitalizaciju duha i tijela, tu su dva ergonomski dizjanirana hidraterapeutska sjedišta čije mlaznice ispuštaju savršenu mješavinu vazduha i vode, tako djelujući na različite mišićne grupe. Mlaznice su fleksibilne, što znači da ih u cjelosti možete prilagoditi željenoj brzini, kao i pritisku, kako biste stvorili idealan vodeni ambijent – za sebe, ali i za cijelu porodicu.

SwimFit 17 Swim Spa

Dimenzije (cm) – 534 x 237 x 134 Dizajniran za 365 dana izvanrednosti. U najkraćim crtama, to bi bio SwimFit 17 SwimSpa. Glavni „krivac“ za jedinstveno iskustvo koje može da traje tokom cijele godine je Thermalax™ sistem upravljanja toplotom, koji prilagođava temperaturu u bazenu vašim željama, ali i godišnjim dobima. Ono što SwimFit 17 SwimSpa izdvaja je nesumnjivo versatilnost koja se primarno ogleda u tipu vježbi koje možete da izvodite u bazenu. Od aerobnih do vježbi otpora, u svojoj ličnoj vodenoj teretani dobijate punu slobodu izbora pokreta. Ukoliko pak, preferirate plivanje, Aquaflex tehnologija i AquaChannel dizajn će se pobrinuti za ultimativno iskustvo. Vaše je samo da se prepustite.

SwimFit 19 Dual Temperature Swim Spa

Dimenzije (cm) – 237 x 575 x 134 Sve što ste upravo pročitali na kvadrat. Sa četiri ergonomska hidroterepaetuska sjedišta te dualnom temperaturom, SwimFit 19 je esencijalno hibridna verzija SwimSpa iskustva.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*