Login
or
Sign Up

Treba da uživamo u životnom prostoru, a ne da mu budemo sluge

Kada su dizajn enterijera i uređenje doma u pitanju, Banjalučani ne moraju da lupaju glavu gdje će pronaći najkvalitetniju opremu za kupatilo i najfinije dezene pločica. Zašto? Zato što u Banjaluci postoji salon keramike koji će vas odvesti pravo do Italije, a svaki komad u poslovnici inspirisan je tom predivnom državom. Radi se o salonu keramike Leo-Gres koji se nalazi u Dervišima i svakodnevno ga posjećuju brojni sugrađani, ali i ljudi iz regije, a sve sa ciljem da njihov dom bude u trendu koji prati i kvalitet.

Kako Lole žele istražiti šta je potrebno za uređenje doma po standardima Italije, potražile smo par savjeta od Leonarda Šmitrana koji je vlasnik Leo-Gres salona u Banjaluci, a on nam je otkrio sve detalje.

Kada smo ga pitali kakvo je interesovanje za poznate svjetske brendove koji su u ponudi Leo-Gres salona, Leondardo kaže da Banjalučani pokazuju veliko interesovanje za ponudu salona, a prve reakcije posjetilaca kada uđu u salon su oduševljenje i iznenađenje.

„Često se desi da od početne ideje koje imaju, kod nas se odluče za sasvim nešto drugačije. Razlog tome je prvenstveno naša ponuda koja predstavlja dio Italije i njenih trendova, te poslovanje koje se zasniva na posvećenosti i ljubaznosti. Trudimo se da Italija zaviri u domove mnogih ljudi. Želim da napomenem da je naša ponuda prepoznata i van granica BiH, tako da u salonu često dočekujemo kupce iz bivše Jugoslavije i zapadnih zemalja“, otkrio nam je Leonardo.

Brendovi koje možete pronaći u njihovom salonu su prvenstveno prepoznatiljivi po kvalitetu i ponudi koja postavlja osnove i trendove za uređenje. Svaki artikl može da se izdvoji po svojoj jedinstvenosti, tako i Jacuzzi brend koji je prvi osmislio hidromasažu.

 

 

„U našoj ponudi imamo Gessi – Totaldesign, jednu relativno mladu fabriku koja oduševljava mnoge arhitekte i kupce, zatim Florim grupaciju koja posjeduje najveći showroom u Italiji, te je uzor mnogim fabrikama. U Florim prostorijama se razvijaju stvari i ideje sa materijalima koji se prepoznaju i sa njima arhitekti rado projektuju širom svijeta, a samim tim i postavljaju trendove.“

Lole je zanimalo koji su to najnoviji trendovi i šta se najviše koristi za uređenje doma, pa nam je Leonardo ljubazno pokazao šta je to što je apsolutni hit i šta je to što tek dobija svoje mjesto na tržištu.

„Mi ne možemo predvidjeti budućnot, ali iskustvo nam je pokazalo da Magnum format ulazi širom otvorenih vrata u domove ljudi. Mnogo je razloga zašto je Magnum prepoznat kao idealno rješenje. Održavanje prostora je mnogo lakše s obzirom ima minimalno fuga, koristi se u dekorativne svrhe kao detalj u prostoru, a od njega smo pravili i pojedine komade namješta. Tako da se svakodnevno rađaju ideje kako koristiti Magnum.“

Ukoliko ste neodlučni ili vam treba savjet, ljubazno osoblje Leo-Gres salona u Banjaluci, pomoće vam da izaberete sve što vam je potrebno kako biste dobili dom iz snova.

„Trudimo se prvenstveno da saslušamo našeg kupca te da pružimo kompletnu uslugu i pomoć. Naš tim čini uslužno i ljubazno osoblje koje može da pruži pomoć i odgovori na sve nedoumice. Na taj način zajedničkim angažmanom uz spoj zahtjeva i ponude, uvijek dođemo do ispravnog rješenja.“

Lole su takođe saznale, da su ove godine apsolutni hit materijali inspirisani kamenom i drvetom, tamne antracit boje, a što se tiče formata, mali sve više odlaze iz upotrebe, a veliki preuzimaju svoju poziciju. Ono što smo dobili kao savjet, jeste da trebamo stvarati prostore prilagođene sebi, a ne da se slijepo vodimo trendovima.

Takođe, Leonardo koji stoji na čelu ovog ekskluzivnog salona, poručio nam je da je njegov tim tu da pomogne, te vas pozvao da posjetite u izložbenom salonu. Mi jesmo.

Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*