Login
or
Sign Up

APP GoSilent: Inovativni model wc šolje je postao još “tiši”

U trenutku kad se činilo da je cijeli svijet stao, došlo je do velike ekspanzije tehnologije. Prodor inovativnih projekata nije zaobišao ni područje dizajna enterijera, pa se tako desio procvat i usavršavanje modela i enterijerskih elemenata koji čine dio naše svakodnevnice.

Flaminia, koja se bavi proizvodnjom sanitarija je bogatija za nekoliko noviteta, a ono što naročitu pažnju privlači je unaprijeđena verzija APP GoClean wc šolje.

Istorijski razvoj

Na scenu je ne tako davne 2014. godine stupio model Traditional. Kao što mu i sam naziv kaže, radilo se o tradicionalnom modelu, koji je svoje unapređenje doživio već 2015. godine.

  

Nova, unaprijeđena verzija je imala brojne prednosti u odnosu na svoj stariji model, te je GoClean u tehnološkom smislu predstavljao prekretnicu iz više razloga:

    • Lakše održavanje
    • Sistem ispiranja
    • Bez oštrih ivica
    • Antibakterijsko dejstvo
    • Praktičnost pri upotrebi

Ovih dana smo počašćeni još jednim novitetom – GoClean je dobio unapređenje u GoSilent.

Šta je novo?

GoSilent je posebno dizajniran da služi kao tihi sistem za ispiranje.

Može se smatrati razvojem GoClean projekta, gdje se uklanjanjem cijelog ruba smanjuje potrošnja vode i pojednostavljuje postupak čišćenja i dezinfekcije zahvaljujući savršeno neopterećenoj unutrašnjoj površini WC školjke.

Pored toga, može se naručiti i u različitim završnim obradama.

Kako naručiti?

Da biste naručili novi model wc šolje, dovoljno je da nas kontaktirate na broj telefona 051 530 860, ili nas posjetite direktno u našem salonu u Banjaluci, na adresi Branka Popovića 306, u Dervišima.

Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*