Login
or
Sign Up

GESSI: Bezvremenski zvuk wellness-a

Hi-Fi Eclectic predstavlja unaprijeđenu verziju originalnog Hi-Fi koncepta: multifunkcionalna kontrola tuša visokog dizajna s oblicima i karakteristikama koje nas podsjećaju na panele, grafiku, tipke i dugmad stereo sistema visoke tačnosti koji su ostavili dubok trag u istoriji dizajna i tehnologije.

Bezvremenska harmonija za sve stilove enterijera

Hi-Fi Eclectic objedinjuje, sa eklektičnom inspiracijom, formalne i dekorativne crte industrijske prirode i naslijeđa s početka 20. vijeka, te postaje transverzalni dizajn, stvarajući intimnu i opuštajuću atmosferu svijeta privatnog wellnessa u najrazličitijim okruženjima, od eklektičnog preko savremenog i klasičnog, do industrijsko-retro, čime Gessi-ev Sound of Wellness čini bezvremenskom harmonijom, za sve stilove interijera.

Linearna sekvenca delikatnih simfonija wellness-a

Ultra ravan sistem koji karakteriše uravnotežena estetika bogata detaljima. Prefinjeni dodatak baziran je na evokativnom kapacitetu, minimalizmu i visokotehnološkim karakteristikama.

Podesite prema svom ugođaju kako biste pojačali vaše wellness iskustvo

Inovativne karakteristike vanjskog dizajna sadrže neočekivane tehnologije unutar proizvoda. Karakteristike ove kreacije su ravnoteža, linearnost i suštinska kontrola i neposrednost gestova za upotrebu. Stvoriti ugodan trenutak neuporedivog ushićenja i dobrobiti.

Kompaktna i osnovna ploča za precizno podešavanje vašeg trenutka podmlađivanja

Okretanjem dugmadi izgledat će kao podešavanje količine vode; pritiskom na dugme za reprodukciju bićete uronjeni u njegov fascinantan ritam, njegov tok. Jednostavan gest koji podmlađuje kroz zvučnu energiju pozitivnih vibracija.

Visoka tačnost za iskustvo maksimalnog uživanja: savršenstvo na dodir dugmeta

Uz Hi-Fi Eclectic, Gessi je stvorio kultni i ekskluzivni proizvod za igru ​​s vodom dok tražite svoj lični ritam, donoseći njegov zvuk, lakoću i vitalnost u vaš dom.

Između sjećanja i savremenosti, poezija se oblikuje

Prekrasan dizajn Hi-Fi Eclectic-a, njegovi profinjeni formalni detalji i njegov izvanredni intrinzični kvalitet stvaraju funkcionalno umjetničko djelo koje vrijeme tuširanja pretvara u poeziju i osvjetljava okruženje.

Izvrsnost vizionarskog dizajna kreira objekte beskrajne i univerzalne vrijednosti

Tehnička rješenja s dugmadima koja se koriste za upravljanje raznim funkcijama vode, kao i ručni precizni brojčanici, dizajnirani su da budu laki i ugodni za korištenje, za trenutak potpunog, bezbrižnog zdravlja.

Termostatska mješalica inovativnog koncepta i eklektičnog dizajna

Hi-Fi Eclectic predstavlja inovativne varijante boja i površinskih tretmana koji poboljšavaju karakteristične osobine ovih funkcionalnih umjetničkih djela, s različitim karakterima i karakteristikama.

Različite završine obrade sa različitim karakteristikama

Hi-Fi Eclectic predstavlja inovativne varijante boja i površinskih tretmana koji poboljšavaju karakteristične osobine ovih funkcionalnih umjetničkih djela, s različitim karakterima i karakteristikama.  
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*