Login
or
Sign Up

Predstavljamo: Novi trendovi za uređenje enterijera za 2022. godinu 

Sa novom godinom nam stižu i novi trendovi za uređenje enterijera. Za razliku od prethodne godine kada su neminovno apsolutni hit bile teksture svijetlih i bež tonova, sada se ide korak dalje.

Šta je novo?

Prateći prošlogodišnji trend potražnje tekstura za uređenje enterijera, kada je u pitanju keramika, neizostavni primat su imale Calacatta i Statuario – keramike svijetlih tonova, blago prošaranih bež i sivom venom, kao i njihovi varijeteti. Velika potražnja bila je i za keramikom koja ima zlatne šare, ili koja ima kapućino ili mliječnu teksturu. Ipak, na globalnom nivou dolazi do pomicanja za korak dalje i od neutralnijih tonova se približavamo onim koloričnijim.

Rêve jade i Rêve rose

Grupacije Florim ceramiche je već ispratila novi trend. Brend Rex je obogatio Reves de Rex, jednu od kolekcija koja je zaokupljala najviše pažnje sve one se bave dizajnom i uređenjem enterijatera, novim teksturama. Rêve jade i Rêve rose su nove teksture koje bez sumnje već sada izazivaju interesovanje. Kao što im i samo ime kaže, Rêve jade je inspiraciju pronašao u boji dragog kamena Žad, dok je Rêve rose inspirisan roze bojom.  

Kolekcija Reves de Rex

Ova kolekcija može mnogo toga da ponudi. Teksture se kreću od nježnijih tonova – poput Reve Perle (mliječna-kapućino boja), preko Reve Bleu (nježne nijanse plave), do onih sa najjačim intenzitetom boje kao što je Reve Choco (čokoladna nijansa). Za mnoštvo modernih i savremenih enterijera, pri dizajnu je korištena ova keramika. Ono što je naročito pozitivno jeste da su korisnici zadovoljni, te da ispunjava njihova očekivanja koja su imali od ove keramike.

Gdje je možete pronaći u Banjaluci?

Kolekciju keramike Reves de Rex, iz italijanske grupacije Florim možete pronaći u našem salonu u Banjaluci na adresi Branka Popovića 306. Za sve dodatne informacije salon možete kontaktirati na broj telefona 065 262 531, a za sve novitete iz oblasti uređenja enterijera Leogres možete zapratiti i na instagramu klikom ovde.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*