Login
or
Sign Up

Gessi – Kolekcije Anello i Ingranaggio, wellness za nju i njega

Prošlogodišnji naglasak na higijeni ubrzao je promjene koje se već događaju u pogledu pristupa koji imamo prema životu. Funkcija doma je dopunjena, pa tako više ne predstavlja samo ambijent za odmor, već i za rekreaciju, za druženje i obavljanje poslovnih zadataka, te postaje mjesto gdje stanovnici zapravo “žive” ili provode većinu svog vremena. Nastavljajući tradiciju transformacije započete 2002. godine Rettangolom i uvođenjem privatnog wellness programa, Gessi najavljuje pomak u arhitekturi kupatila kako bi udovoljio novim životnim potrebama. Misija Gesijevog privatnog wellness programa je stvaranje prostora za osjećaj potpune relaksacije u kupaonici. Kompanija je proširila ovaj koncept nudeći odvojene prostore za kupatila posvećena muškim i ženskim izuzetno različitim potrebama. U ovoj viziji, “žena i muškarac Gessi” svjesno traže prostor koji je rezervisan samo za njih. Savremeni muškarci i žene uživaju u svojim ritualima lične njege i potrebi da se rasterete od dnevnog stresa. Iako oba pola traže mir, rebalans i regeneraciju u području kupatila, njihove navike i upotreba ovog okruženja i dalje se bitno razlikuju. Tako su i nastali Anello i Ingranaggio.

Ingranaggio

Dizajn Ingranaggio ima mušku dušu i govori o snazi. Podsjeća nas da smo savršeni mehanizam postojanja sa svojom elegantnom ručkom u obliku nazubljenog točka, koji izaziva zupčanik u pokretu. Energija pokretnog satnog mehanizma idealno se prenosi na okolinu i na korisnike ove kolekcije.

Ingranaggio

Anello

Dizajn Anello ima žensku eleganciju i modernu gracioznost dragulja, a prepoznatljiv je po svojoj okrugloj  ručki. Kao simbol beskraja i ljubavi, prsten postaje obećanje trajne ljepote u njenom okruženju mira i blagostanja.

Anello

Svaka kolekcija nudi razne modele i završne obrade, koje su savršene za dalju personalizaciju vašeg okruženja – “Anello, žena iz Gessija” i “Ingranaggio, muškarac iz Gessija”. Gesijeva je vizija revolucija u kupaonici s proizvodima koji su dizajnirani za muške i ženske individualne ukuse, koji se takođe mogu skladno kombinovati ili učiniti da zadovolje individualne ukuse, tako da se stvori jedna soba sa zasebnim wellness prostorom za svakog od njih.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*