Login
or
Sign Up

MATCH-UP: Nova kolekcija koja spaja urbani i industrijski stil

Smjena noviteta Florim-ovih brendova je glavna tema ovih dana. Postojeće kolekcije su osvježene novim tonalitetima, novim vrstama obrade, a stigle su i nove kolekcije. Nije prošlo tako dugo otkako je svjetlo dana ugledala kolekcija Earthtech, a iz Florim-ovog brenda Cerim su nas obradovali još jednom novom kolekcijom – MATCH UP.

ŠTA JE NOVO?

Cerim sa kolekcijom MATCH-UP smjelo krši standardna pravila i  u skladu sa novim modnim i životnim trendovima sjedinjuje kontrast toplih i hladnih tonova, transformišući ih u jednu potpuno novu i jedinstvenu sadržajnu priču. Nova keramika nosi obilježje urbanosti, ali je istovremeno obilježena i industrijskim stilom, spajajući je sa originalnim mramorom, čime se dobija aglomeratni efekat. Dva naizgled vrlo različita materijala – prvi simbol modernosti i inovativnosti, drugi autentičnosti i tradicije koegzistiraju u jedinstvenom projektu koji spaja i stvara skladne kombinacije, ne samo između površina i nijansi boja u asortimanu, već i sa svim ostalim elementima koji doprinose definisanju i doživljaju prostora – boja, tkanina, namještaja i raznih materijala.

URAVNOTEŽENOST I BALANS BOJA U PROSTORU

MATCH-UP kolekciju prožimaju različiti kontrasti koji razbijaju “ogoljelost” enterijera uređenih kroz taktilni uzorak, koji je namijenjen za pružanje efekta uravnoteženosti stilova i boja koje se kombinuju. Kroz MATCH-UP se ne sužava prostor za stvaranje sopstvenog stila i izražavanje kreativnosti u stvaranju dizajna prostora koji je po ličnoj mjeri, nego oplemenjuje prostor pomoću nekoliko pažljivo odabranih, zamjenjivih elemenata koji izražavaju upravo vaše ideje i lični ukus.

ZAVRŠNE NIJANSE I STILOVI

Neutralne nijanse se kombinuju sa hromatskim notama senf žute i svijetloplave, nudeći ugodne kombinacije toplih nijansi keramike Cookie, Coffee i Cinnamon, kao i hladnijih tonova Earl Grey, Liquorice i i Blueberry-ja. Kao što i sami možete primijetiti, svaka od ovih tekstura imamitira materijale iz prirode, pa tako imamo i keramiku Sugar čija se boja šećera može lako kombinovati sa svim ostalim. Ona pritom postaje najsvestraniji element kolekcije koji može poprimiti različita značenja, u zavisnosti od konteksta u koji je umetnuta.

EKSKLUZIVNO, NOVA KOLEKCIJA VEĆ U SALONU U BANJALUCI

Iako je ova nova kolekcija u javnost plasirana tek prije par dana, vaš salon u Banjaluci je već nabavio keramiku Earl Grey, koju u prodaji možete pronaći po super povoljnim cijenama, a uskoro nam stiže i Coffee. Ostanite sa nama i pratite najnovije informacije o trendovima i novitetima iz svijeta vrhunske, italijanske keramike, a u nastavku pogledajte kako izgleda keramika iz kolekcije MATCH-UP.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*