Login
or
Sign Up

Prođi kroz crveno i osvoji popust do 50%!

Povodom jubileja – 10 godina postojanja, u Leo-Gres salonu u Banjaluci je aktuelna akcija sniženja keramike – “Semafor”. Sjajna sniženja, koja idu do čak 50 %! Crveno je oznaka za maksimalni popust koji možete dobiti ukoliko posjetite salon keramike Leo-Gres u Banjaluci. Zvuči dobro, zar ne? I to nije sve, jer smo vam pored popusta od 50%, spremili i popuste od 30% i 40%, kao i popuste od 10% i 20%.

Šta boje označavaju?

Asortiman keramike je obilježen naljepnicama u crvenoj, zelenoj i žutoj boji, simbolično označavajući:
  • 30% popusta je rezervisano za artikle označene zelenom bojom.
  • 40% popusta ide za keramiku koja je obilježena žutom bojom.
  • Crvenom bojom su označeni artikli sa 50% popusta.
Kao što vidite, popusti idu do čak fantastičnih 50%. Dakle, cijene su se prelomile, ali je zato keramika vrhunska! Osim toga, na raspolaganju su i popusti od 10% i 20%, a ta keramika je označena naljepnicama u bijeloj boji.

Prednosti keramike iz Leo-Gres salona:

“Keramika sa kojom mi radimo je granitna keramika vrhunskih, italijanskih brendova. Podržava podno grijanje i koristi se za podove, za zidove, na balkonima, ali i kao bazenska keramika.
Pored keramike u različitim formatima, u salonu možete kupiti i prateće materijale poput fug-mase, ljepila, kao i sanitarije… Posjetite nas i iskoristite fantastične popuste za opremanje vašeg doma.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*