Login
or
Sign Up

Najpoznatiji modeli keramike za uređenje enterijera su dostupni u našem salonu

Uređenje enterijera prije svega znači odabir funkcionalnog, kvalitetnog, elegantnog i modernog rješenja za prostor po vašoj želji. Bez obzira da li težite uređenju vašeg postojećeg životnog ili poslovnog prostora, ili opremate enterijer od nule, postoji više rješenja koja se mogu iskoristiti za različite ukuse i vrste enterijera. U nastavku teksta vam donosimo najmodernije stilove uređenja, najpraktičniju keramiku za kombinovanje unutar enterijera, kao i jedinstvene modele keramike kojima će svi biti oduševljeni – a svi su dostupni u našem salonu u Banjoj Luci. Krenimo redom.

Teraco keramika

Teraco keramika predstavlja spoj tradicije i modernih trendova keramike. Godinama unazad ne jenjava potražnja za ovim modelom keramike, a često je korištena ne samo za javne prostore i ugostiteljske objekte, nego i za domove upravo zbog neutralnosti i lakoće kombinovanja sa drugim modelima keramike i lakog kombinovanja sa različitim zahtjevima uređenja enterijera. Na fotografijama možete pogledati kako izgledaju različiti modeli teraco keramike u enterijeru.    

Imitacija betona i industrijski stil

Industrijski trend nikada nije bio popularniji, te se sve svodi na uvođenje tzv. “industrial looka” u naše domove. Razmislite o zidovima ili podovima imitacije betona koja je podloga za svaki pravi industrial interijer.   Jednako tako se povećala i popularnost korištenja metala i imitacija metala u enterijerima zadnjih par godina pogotovo zbog “industrial” trenda koji ne jenjava, a koji je savršen za postizanje efektnih, modernih i drugačijih enterijera i kupaonica.

Modeli keramike koji ostavljaju bez daha

O nekim modelima keramike svaka riječ je suvišna, jer one pričaju same za sebe. U nastavku pogledajte jedne od najtraženijih modela iz protekle godine i za kojima potražnja ne jenjava ni danas.     Ovo je samo mali dio ponude granitne keramike koju možete pronaći u našem salonu u Banjoj Luci. Modele poput ovih na fotografiji kao i brojne druge, možete pogledati svaki radni dan u našem salonu, na adresi Branka Popovića 306 u Dervišima pored Korta. Broj na koji nas možete svakodnevno kontaktirati: 065 262 531.        
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*