Login
or
Sign Up

Savjeti za odabir moderne kupatilske opreme

Ukoliko želite da vaše kupatilo izgleda posebno i drugačije u odnosu na druga, ona koja su uobičajena, osim odabirom specifičnih modela keramike, to možete postići i odabirom umivaonika malo neobičnog oblika ili čak odabirom nestandardnih boja – crvene, zelene, zlatne, srebrne ili crne završne obrade. Neobičnosti može doprinijeti i specifičan dizajn mješača, odnosno česme za vodu, a u nastavku pogledajte kakav izbor vas očekuje u našem salonu u Banjoj Luci.   Završna obrada umivaonika i mješača može oblikovanju kupaonice dati skroz novu i zanimljivu dimenziju, a keramički umivaonici su još uvijek najomiljeniji. Zamjena starih česmi novima poboljšaće i izgled sanitarne opreme i smanjiti potrebu da za kupaonicu kupujete sve novo.

Održavanje umivaonika

Tamne te vrlo sjajne površine umivaonika treba održavati u besprijekornom stanju, jer će od ogrebotina, naslaga sapuna i kamenca uskoro izgledati istrošeno i staro. Posebnu pažnju treba obratiti da umivaonici, ugrađeni u ormarić ili ravnu ploču budu  fino postavljeni, sa besprijekorno zatvorenim rubovima kako voda i vlaga ne bi prodrle ispod njih.

Gdje se nalazimo?

Naš salon sa italijanskom keramikom i kupatilskom opremom se nalazi u Banjoj Luci, na adresi Branka Popovića 306, u Dervišima. Možete nas posjetiti svakog radnog dana u terminima od 08:00 do 19:00 časova, a za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona: 065 262 531.
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*