Login
or
Sign Up

Ovi brendovi su korišteni za uređenje enterijera prestižnih projekata u Njujorku, Dubaiju, a uskoro ih možete pronaći i u Delti u Banjaluci

Italijanski dizajn je danas prepoznatljiv širom svijeta i visoko se kotira u svijetu mode i dizajna, u oblasti arhitekture, te uređenja enterijera.

Naš salon se godinama bavi pružanjem rješenja iz oblasti uređenja enterijera i prodajom italijanske granitne keramike, kao i ekskluzivnih brendova sanitarija. Zato smo u izložbenom prostoru u trgovačkom centru Delta Planet u Banjaluci spremili izložbeni stand, koji možete posjetiti od 26. novembra do 16. januara 2022. godine.

Imaćete mogućnost da uživo pogledate ekskluzivni model Jacuzzi hidromasažne kade J-225, najpoznatije brendove sanitarija, kao i da pogledate keramiku koju koristimo za uređenja različitih vrsta enterijera.

“Asortiman proizvoda brendova sa kojima radimo se koriste širom svijeta, za najrazličitije projekte uređenja enterijera. Svaki od njih je provjerenog kvaliteta, te se po standardima prvenstveno kvaliteta, ali i estetike na globalnom nivou kotiraju veoma visoko. Najpoznatiji od njih je svakako brend Jacuzzi.”

Osim pažljivog odabira proizvođača koji se mogu naći u ponudi našeg salona, naročita pažnja je usmjerena na kvalitet, moderan dizajn, izbor vrhunskih materijala, te na jednostavnoj montaži i sigurnosti materijala, a svakodnevno nas možete posjetiti u Banjaluci u Dervišima, pored Korta, na adresi Branka Popovića 306.

Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*