Login
or
Sign Up

Rustikalni izgled u kombinaciji sa čistim, modernim senzibilitetom objedinjen u kolekciji WOODSLATE LIFE

Rustikalni izgled u kombinaciji sa čistim, modernim senzibilitetom su obilježja kolekcije Woodslate Life Florimovog savremenog dizajna.

Inspirisan stilom “Moderna seoska kuća”, koji kombinuje opuštajuće elemente s ruralnim dodirom u kontrastu sa neutralnim bojama u prozračnim, strogim prostorima, Woodslate Life ponovo otkriva autentičnost i toplinu izgubljenog svijeta, preoblikujući ga u moderne trendove.

Kolekcija nastala od škriljevca i hrasta, interpretirana u raznovrsnoj i privlačnoj ljestvici boja, od sive do boje lješnjaka, dopušta da se različite prirodne inspiracije lako kombiniraju. Čista jednostavnost dasaka s efektom drveta tako može postati savršena pozadina na kojoj se može poboljšati tekstura površina sa efektom škriljevca ili postati prepoznatljiv element prostora zahvaljujući ukrasima u obliku riblje kosti.

Delikatna zrnatost škriljevca i nježne kvrge drveta lako se uklapaju u enterijer, stapajući se s različitim stilovima namještaja, od najmodernijih i minimalističkih lakiranih površina do elemenata s grubim, industrijskim dojmom od obojenog metala ili nehrđajućeg čelika.

Bilo da se koriste u ugodnom prodajnom prostoru ili u modernom domaćem kontekstu, površine Woodslate Life kolekcije će dodati autentičan i, u isto vrijeme, savremeni dodir svakom okruženju, bez obzira na funkcionalnost proizvoda od granitnog kamena Made in Florim.

Formati i vrste obrade

 

Kolekcija je dostupna u formatima: 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 120×280 cm.

Vrste obrade: mat, hrapava.

Debljina: 6 mm, 9 mm, 20 mm.

 

Teksture

 

U galeriji u nastavku pogledajte kako izgledaju teksture iz najnovije kolekcije:

U nastavku možete pogledati primjenu u prostoru: Nova kolekcija je dostupna za narudžbu u našem salonu u Banjoj Luci. Posjetite nas na adresi Branka Popovića 306 u Banjaluci ili nas kontaktirajte na brojeve telefona: 065 262 531, 051 530 860.  
Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*