Login
or
Sign Up

GESSI: Nova kolekcija ORIGINI predstavljena kao spoj boje, materijala i završnih obrada

Vratite se porijeklu, arhetipskim oblicima i materijalima prošlosti sa ovom inovativnom kolekcijom koju je dizajnirao Gessi za novi nivo savremenog blagostanja.

Nova kolekcija ORIGINI predstavlja mješavinu pažljivo kombinovanih obojanih pigmenata, metala i završnih obrada koje stvaraju pet trijada koje su inspirativan izbor za najoriginalniji kupaonski namještaj.

ORIGINI WARM

Namijenjena je za ljude koji vole intimnost, koji su romantični i ljubazni.

WARM je monohromatski trozvuk sa dominantnim toplim prizvukom, koji se sastoji od Matt Cipria, Warm Bronze i Dark Bronze završnih obrada. Dizajniran za one koji žele da se regenerišu tako što će kreirati privatni prostor u kupatilu, možda sa kadom, gde je vizuelni kontrast smanjen kako bi se poboljšala taktilna i olfaktorna percepcija. Ovo je prijatno, opuštajuće okruženje, gde je mekoća ružičaste boje poziv da napustite svijet na pragu. Hromatski portret onoga ko želi da izgubi pojam o vremenu.

ORIGINI NEUTRAL

Namijenjen je za stanovnike gradova na svim geografskim širinama, za one koji su uvijek u pokretu. Sadrži mješavinu Matt Greige, Brushed Finox i poliranog nikla. Neutralan je, moderan i vrlo prilagođen. Ostavlja prostora za one koji vole muziku ili mirise, za one koji traže veselje u šarenim dodacima, ali istovremeno pruža neutralan prostor za one koji vole mir i tišinu. To je kromatski portret onih koji su uvijek u pokretu.

ORIGINI ACCENT

Za kosmopolitske, otvorene, odvažne pojedince koji cijene vrijednost kontrasta. Trijada u kojoj Glossy Ochre, Matt Black i Brushed Brass uspostavljaju metahromatski profil. Idealno za tuširanje sa energijom ili u kupatilima drugih kuća. Pogodan i za sobe, ACCENT se može postaviti čak i u ulaznim holovima gdje se boje mogu pojačati. Ovo je praćeno grafičkim rasporedom koji omogućava podjelu prostora nasilnim razlikovanjem različitih elemenata. Ovo je kromatski portret onih koji su srećni i nekonformistički.

ORIGINI MATERIC

Za ljubitelje tradicije, prizemljene, ljude koji ne broje sekunde. Trijada koja se sastoji od korala, poliranog crnog metala i brušenog bakra stvara ambijent od više materijala. Potreban je povratak u prošlost da bi se stvorio prostor u kojem je opuštanje na dnevnom redu, a napetost se može osloboditi.

Uklopiće se u svaku prostoriju u kojoj se nalaze drugi materijali kao što su drvo, keramika i smola i stvaraju skladnu atmosferu. Namijenjen je za one koji žive u gradskoj garsonjeri, ali sanjaju o seoskoj kućici. Ovo je kromatski portret onih koji vole mir i tišinu.

ORIGINI NATURE

Namijenjen je onima koji su posvećeni prirodi, za utopističke intelektualce i ljubitelje prirode iz cijelog svijeta. Brushed Black Metal, Chrome i Matt Agave zelena određuju trijadu profila metamaterijala.

Zelena ima simboličko značenje otvaranja horizonta i pomjeranja kupaonice prema van. Unosi prirodu u dom i nadopunjuje sve vrste drveta i biljaka. Pjesnici i ekolozi tako mogu slobodno doživjeti najminimalniji prostor, zatvoriti oči i slušati umirujući šum vode. Ovo je kromatski portret onih koji se regeneriraju u kontaktu s prirodom.

Sanitarije iz nove kolekcije ORIGINI možete naručiti u našem salonu u Banjoj Luci, na adresi Branka Popovića 306, u Dervišima.

Kontakt i informacije: 065 262 531, 051 530 860.

Ovde možete PREUZETI MAGAZIN MILANODESIGNWEEK 2022.

Sticky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*